ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ

Η ομάδα του Φοίβου Συκεών απαρτίζεται από καταρτισμένους προπονητές με πολυετή εμπειρία, προάγοντας την σωστή εκμάθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης & της κολύμβησης ενώ ταυτόχρονα προωθούν και τον ανάλογο τρόπο ζωής στους αθλητές τους.
https://foivoswaterpolo.gr/wp-content/uploads/2020/06/36372FFF-9C41-45B9-93AA-9D8C9F5F611A.jpeg

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Στέλιος είναι πτυχιούχος Α.Π.Θ από το τμήμα φυσικής αγωγής(ΤΕΦΑΑ) & προπονητής υδατοσφαίρισης στην ανδρική ομάδα του Φοίβου Συκεών από το 2011. Έχει μακρόχρονη εμπειρία ως παίκτης σε ομάδες της Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στις ανταγωνιστικές κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης. Ως προπονητής πριν τον Φοίβο, έχει εργαστεί σε ΧΑΝΘ, Άρη & Πανσερραϊκό . Επίσης είναι υπεύθυνος ακαδημιών υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο Πανοράματος, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει κάθε χρόνο στα σχολικά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης.

https://foivoswaterpolo.gr/wp-content/uploads/2020/06/A8E3BB73-06CD-49A5-BF24-8CCF6BE56D26.jpeg

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Κώστας είναι πτυχιούχος Α.Π.Θ από το τμήμα φυσικής αγωγής(ΤΕΦΑΑ) & προπονητής στο τμήμα υδατοσφαίρισης Παίδων του Φοίβου από το 2011. Μαζί με τον Στέλιο είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας. Έχει μακρόχρονη εμπειρία ως προπονητής. Πριν να εργαστεί στον Φοίβο ήταν στο προπονητικό Team υδατοσφαίρισης του Άρη Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως υπεύθυνος κολύμβησης στην υποδιεύθυνση αθλητισμού του Δήμου Νεάπολης-Συκεών. Επίσης συμμετέχει κάθε χρόνο στα σχολικά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης.

https://foivoswaterpolo.gr/wp-content/uploads/2020/06/5E194A92-237F-4A6B-89B9-AFA9CF823722.jpeg

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΩΝ

Ο Χρήστος είναι πτυχιούχος Α.Π.Θ από το τμήμα φυσικής αγωγής(ΤΕΦΑΑ) & ανέλαβε το 2019 τα τμήματα Εφήβων-Νέων του Φοίβου. Επίσης είναι βοηθός προπονητή της Ανδρικής ομάδας. Αγωνίστηκε συνεχώς από το 1983 έως το 2008 κατά σειρά στις ομάδες του Ηρακλή, ΠΑΟΚ, ΝΟ Καβάλας, ΝΟ Αλεξανδρούπολης. Είναι πέντε φορές πανελληνιονίκης με την ομάδα του Ηρακλή. Έχει περισσότερες από 150 συμμετοχές στις εθνικές ομάδες εφήβων, νέων και ανδρών. Αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της Α’ Εθνικής Ανδρών στην κανονική περίοδο για δύο σεζόν. Έχει δουλέψει σαν τεχνικός διευθυντής στον Ηρακλή. Επίσης έχει διατελέσει προπονητής στον Ηρακλή και τον Μακεδονικό.

https://foivoswaterpolo.gr/wp-content/uploads/2020/04/890CD0BA-153A-4223-B9F5-913383D3EFDF.jpeg

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣΘΕΟΧΑΡΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η Αγγελική είναι πτυχιούχος Α.Π.Θ από το τμήμα φυσικής αγωγής(ΤΕΦΑΑ) & είναι η υπεύθυνη προπονήτρια κολύμβησης του τμήματος κολύμβησης του Φοίβου Συκεών από το 2014. Επίσης έχει πτυχίο βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης. Η Αγγελική έχει πολυετή εμπειρία ως προπονήτρια σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και έχει εργαστεί στις περισσότερες ομάδες κολύμβησης της Θεσσαλονίκης, άλλα και σε προγράμματα δήμων και ιδιωτικά κολυμβητήρια.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΤΑΝΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

Η Τάνια είναι πτυχιούχος Α.Π.Θ από το τμήμα φυσικής αγωγής(ΤΕΦΑΑ) & υπεύθυνη προπονήτρια υδατοσφαίρισης στο τμήμα Μινι Παίδων.Είναι προπονήτρια στην ομάδα μας από το 2017.Πριν τον Φοίβο Συκεών ήταν παίκτρια και προπονήτρια υδατοσφαίρισης στο Οξυγόνο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΠΟΛΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Μιχάλης είναι Φοιτητής στο τμήμα φυσικής αγωγής(ΤΕΦΑΑ) & υπεύθυνος προπονητής υδατοσφαίρισης στο τμήμα  προ μίνι Παίδων.Επίσης είναι αθλητής του συλλόγου μας στην ανδρική ομάδα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣΘΕΟΧΑΡΟΥΔΗ ΑΜΑΛΙΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ & ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η Αμαλία είναι πτυχιούχος Α.Π.Θ από το τμήμα φυσικής αγωγής(ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα την κολύμβηση. Επίσης έχει πτυχίο βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης. Η Αμαλία είναι υπεύθυνη προπονήτρια κολύμβησης στα τμήματα υποδομών και μικρής πισίνας. Είναι προπονήτρια στην ομάδα μας από το 2014.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΣΥΚΕΩΝ