ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ

Η ομάδα του Φοίβου Συκεών απαρτίζεται από καταρτισμένους προπονητές με πολυετή εμπειρία, προάγοντας την σωστή εκμάθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης & της κολύμβησης ενώ ταυτόχρονα προωθούν και τον ανάλογο τρόπο ζωής στους αθλητές τους.
https://foivoswaterpolo.gr/wp-content/uploads/2020/06/36372FFF-9C41-45B9-93AA-9D8C9F5F611A-640x640.jpeg

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΟΥ/ΝΕΩΝ/ΕΦΗΒΩΝ

Ο Στέλιος είναι πτυχιούχος Α.Π.Θ από το τμήμα φυσικής αγωγής(ΤΕΦΑΑ) & προπονητής υδατοσφαίρισης στην ανδρική ομάδα του Φοίβου Συκεών από το 2011. Έχει μακρόχρονη εμπειρία ως παίκτης σε ομάδες της Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στις ανταγωνιστικές κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης. Ως προπονητής πριν τον Φοίβο, έχει εργαστεί σε ΧΑΝΘ, Άρη & Πανσερραϊκό . Επίσης είναι υπεύθυνος ακαδημιών υδατοσφαίρισης στο δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου “Άγγελος Βλαχόπουλος”, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει κάθε χρόνο στα σχολικά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης.

https://foivoswaterpolo.gr/wp-content/uploads/2020/06/A8E3BB73-06CD-49A5-BF24-8CCF6BE56D26.jpeg

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Κώστας είναι πτυχιούχος Α.Π.Θ από το τμήμα φυσικής αγωγής(ΤΕΦΑΑ) & προπονητής στο τμήμα υδατοσφαίρισης Παίδων του Φοίβου από το 2011. Μαζί με τον Στέλιο είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας. Έχει μακρόχρονη εμπειρία ως προπονητής. Πριν να εργαστεί στον Φοίβο ήταν στο προπονητικό Team υδατοσφαίρισης του Άρη Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως υπεύθυνος κολύμβησης στην υποδιεύθυνση αθλητισμού του Δήμου Νεάπολης-Συκεών. Επίσης συμμετέχει κάθε χρόνο στα σχολικά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ/ΑΘΛΗΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟ-ΜΙΝΙ/ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Παναγιώτης είναι φοιτητής Μαθηματικού του ΑΠΘ & συνυπεύθυνος προπονητής υδατοσφαίρισης στα τμήματα Προ Μίνι και Μίνι Παίδων. Παράλληλα, είναι αθλητής του συλλόγου μας στην ανδρική ομάδα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ/ΑΘΛΗΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟ-ΜΙΝΙ/ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Βασίλης είναι φοιτητής Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο ΠΑΜΑΚ & συνυπεύθυνος προπονητής υδατοσφαίρισης στα τμήματα Προ Μίνι και Μίνι Παίδων. Επίσης είναι αθλητής και εκ των αρχηγών στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΣΥΚΕΩΝ